De realityserie ”Goude Gasten”

De 44 jarige Rene Bogaart noemt zichzelf een gedreven horecaondernemer en familieman.De passie voor horeca zit in zijn bloed, als kind was hij altijd in het hotel van zijn ouders te vinden. Inmiddels heeft hij op meerdere plekken in de regio een aantal succesvolle zaken op zijn naam staan. Toch is hij al 20 jaar verliefd op de moeder van zijn 6 kinderen. En hij is gek op dieren. Thuis lopen maar liefst 22 honden en 16 katten rond.

Jan van Asselt, de 47  jarige partner in crime, is net als Rene een gedreven horecaondernemer. Ook Jan komt uit een typisch horecagezin en werd het vak met de paplepel ingegeven. Jan heeft ook al een aantal goed lopende horeca-zaken op zijn naam staan. Jan heeft 1 zoon en woont al 25 jaar samen met zijn vrouw. In zijn vrije tijd wandelt hij graag met zijn hond.

5 jaar geleden leerden de heren elkaar zakelijk kennen, en al snel bleken er meer overeenkomsten te zijn, want naast de passie voor het horeca vak, delen ze één grote liefde… ADO. Hoe druk het ook is, de heren zijn elke thuiswedstrijd in hun gezamenlijke skybox te vinden. En onderschat zo’n potje voetbal niet, want er zijn veel overeenkomsten met het echte leven. Al een tijdje liepen Jan en Rene met het idee om samen iets groots te gaan doen. Toen afgelopen jaar t Goude Hooft voorbij kwam wisten ze het; dit werd hun project!

Bekijk alle afleveringen hier op onze site: Seizoen 1/ Seizoen 2