Suite Paleis Noordeinde

Suite Paleis Noordeinde - keukenSuite Paleis Noordeinde - slaapkamer badkamerSuite Paleis Noordeinde - slaapkamerSuite Paleis Noordeinde - huiskamerSuite Paleis Noordeinde - slaapkamer bovenSuite Paleis Noordeinde - officeSuite Paleis Noordeinde - lampSuite ‘Paleis Noordeinde’ is een suite bestaande uit drie lagen. Deze suite kan geboekt worden voor twee volwassenen of voor een gezin met 2 kinderen*. De tussendeur die zich bevindt in de suite geeft toegang naar boven, naar de tweepersoonsslaapkamer en is uitgerust met een flatscreen tv, zodat de kinderen zich zeker zullen vermaken.

Ook de zakelijke gast zal zich volledig thuis voelen in deze suite. Beneden in de suite, in een aparte ruimte bevind zich een uniek kantoor, uitgerust met alle faciliteiten waar de zakelijke gast in alle rust in het hartje van Den Haag zijn werkzaamheden kan verrichten op een 27-inch iMac.

De living is ruim opzet met een grote hoekbank met open haard en heeft aan de andere kant een leuke eethoek (voorzien van een flat-screen) en ruime kitchenette. De badkamer heeft een douchecabine met muziek en een jacuzzi.


Standaardprijs € 475,00

Nieuwsgierig of er misschien een mooie aanbieding is? Klik dan hier!

(Prijs is per suite per nacht, inclusief het gebruik van alle faciliteiten van de suite en het gebruik van de minibar)

* Indien u deze suite voor 2 volwassenen en 2 kinderen (tot 12 jaar) wilt reserveren, dan is de prijs op aanvraag en kunt u mailen naar info@tgoudehooft.nl