Vooraanzicht GH KerstKerstmis, de gezelligste tijd van het jaar om met je familie en vrienden door te brengen! Maar heb je geen zin om zelf in de keuken te staan?

Zowel eerste- als tweede Kerstdag kunt u bij ons terecht in een prachtige aangeklede ambiance, voor een sfeervol Kerstontbijt of een overweldigend Kerstdiner. Nieuwsgierig naar onze menu’s? Klik dan hier meer voor informatie!

Wilt u reserveren? Dan kunt u telefonisch contact opnemen op 070-744 88 30 of stuur een e-mail naar info@tgoudehooft.nl.

Wilt u ook blijven overnachten in één van de acht luxe suites? Dat behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden! Bij aankomsten op 24 december, 25 december en/of 26 december verzorgen wij graag het volgende hotelarrangement:

Een overnachting in een suite naar keuze met gebruik van de minibar, een heerlijk Kerstdiner in het restaurant bestaande uit een 4-gangen kerstdiner en op 1e en 2e Kerstdag live entertainment.
De volgende ochtend verzorgen wij een luxe ontbijt, naar keuze in uw suite of in het restaurant.
Elke suite is voorzien van een aparte living en aparte slaapkamer, een jacuzzi, minimaal 2 flatscreen tv’s en een open haard.

Suite Paleis Noordeinde (voor 4 personen) € 565,00
Suite Vredespaleis € 425,00
Suite Hofvijver € 319,00
Suite Mauritshuis € 319,00
Suite Lange Voorhout € 329,00
Suite Paleis Huis ten Bosch € 329,00
Suite Binnenhof € 295,00
Suite Torentje € 295,00

 (Bovenstaande prijzen zijn per suite per nacht (maximaal 2 personen per suite, m.u.v. suite Paleis Noordeinde) en zijn exclusief stadsbelasting.)

Wilt u meer informatie over de hotelarrangementen of direct reserveren? Neem dan contact met ons op!

Mogen wij u ook dit jaar verwelkomen tijdens de Kerst?