BruidspaarDroomt u van een geweldige huwelijksdag maar is uw budget beperkt? Kies dan voor de ‘Goude’ deal! Wij bieden u een complete huwelijksdag op een maandag of dinsdag naar keuze in ’t Goude Hooft.

Wij ontvangen u en uw gasten in ’t Goude Hooft met een drankje naar keuze. Vervolgens neemt iedereen plaats in de Ridderzaal voor hét moment van de dag; het JA-woord. De huwelijksceremonie wordt begeleidt door de ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Den Haag.

Na deze romantische voltrekking volgt de toast! Hierbij is er ook een mogelijkheid om uw eigen bruidstaart aan te snijden. Vervolgens gaan u en uw gasten gezellig borrelen en serveren wij hierbij lekkere hapjes! Aansluitend zult u gaan genieten van een heerlijk diner.

Wilt u de avond afsluiten met een feestavond en/of een overnachting in de Bruidssuite? Dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u!

Deze fantastische dag zullen wij als volgt voor u verzorgen:

15:30 – 16:00 uur
Ontvangst;  met een drankje uit het Hollands assortiment.
16:00 – 16:30 uur
Huwelijksvoltrekking; hét moment waar het allemaal om draait!
16:30 – 18:30 uur
Toast; met een glas prosecco en de mogelijkheid om uw eigen bruidstaart aan te snijden. Vervolgens serveren wij dranken uit het Hollands assortiment met een heerlijk borrelgarnituur.
18:30 – 22:00 uur
3-gangenmenu begeleidt door onze huiswijnen en overige dranken uit het Hollands assortiment. Na het dessert serveren wij een kopje koffie of thee naar keuze.

De kosten voor deze ‘Goude’ deal bedragen € 1.995,00. Hiermee bespaart u maar liefst 30%.

Dit bedrag is inclusief:
– een drankje uit het Hollands assortiment bij de ontvangst
– een glas prosecco bij de toast
– de mogelijkheid om uw eigen bruidstaart aan te snijden
– dranken uit het Hollands assortiment van 16:30 – 22:00 uur
– borrelgarnituur
– 3-gangenmenu
– kopje koffie of thee na het diner
– zaalhuur
– BTW
– personeelskosten
(exclusief gemeentelijke leges voor de huwelijksvoltrekking, dranken buiten het arrangement, bruidstaart)

Heeft u meer dan 30 personen? Dan brengen wij € 67,00 per persoon extra in rekening.

Gaat u ook voor goud? Neem dan snel contact op met onze salesafdeling via 070-744 88 30 of stuur een e-mail: info@tgoudehooft.nl.

Voorwaarden:
– bovenstaand programma is uitsluitend mogelijk op een maandag of dinsdag, op basis van beschikbaarheid en uitgezonderd feestdagen.
– bij minder dan 30 personen wordt er geen restitutie verleend.