Kerstdiner à la carte menu 2023

Brood met smeersels – 5.75

Voorgerechten

CARPACCIO – 17.50
Ossenhaas, rucola, krokant van Parmezaan, pijnboompitten, balsamicostroop, mosterd

GARNALEN COCKTAIL – 18.50
Hollandse garnalen, cocktailsaus, ui, sriracha

CHICKEN GYOZA – 15.50
Kip, bosui, gefrituurde ui, unagi, sla

FISH AND TOAST – 21.50
Met krabsalade, gerookte zalm en garnalen

TOMATENSOEP – 7.50

Sushi

EDAMAME – 7.50
Met sesam en gerookt zeezout/rode peper knoflook

SHRIMP TEMPURA – 21.50
Gamba, avocado, krab, spicy mayonaise, rode peper

SALMON TORCH – 19.50
Zalm, sesamsaus, Japanse mayonaise, krab

BEEF TRUFFLE – 19.50
Black Angus, asperges, rucola, truffel, bieslook

Hoofdgerechten

KIPFILET IN ROOMSAUS – 29.50
Kipfilet in champignon roomsaus

TOURNEDOS PEPERSAUS – 37.50
Met aardappelpuree en daggroente

RIB-EYE – 32.50
Geserveerd met aardappel puree, groente garnituur en kruiden boter

MELANZANE (VEGETARISCH OF VEGAN) – 24.50
Vegetarische lasagne met courgette, aubergine, tomaat, ui, wortel en Parmezaanse kaas (indien vegetarisch)

SCHOLFILET – 27.50
Krokant gebakken met aardappelpuree, groente garnituur en remouladesaus

TONIJN – 32.50
Tonijn van de plaat met gebakken spinazie, taugé, bosui, zongedroogde tomaat en spicy teriyakisaus

DIJON ZALM – 31.50
Op de huid gebakken zalm met Dijon-mosterd, paneermeel, daggroente en Hollandaisesaus

Nagerechten

CAFE GLACE – 11.50
Met vanille ijs, karamel en koffie

CRÈME BRÛLÉE – 11.50
Pistache crème brûlée met vers fruit en vanille-ijs

DAME BLANCHE – 11.50
Vanille ijs met chocoladesaus en rood fruit

GRAND DESSERT – 19.50
Variatie uit ons assortiment

Kindermenu – 32.50

Voorgerecht
Tomatensoepje
Kindercarpaccio

Hoofdgerecht
Kippetjuh
Biefstuk
Fish & chips

Dessert
Kinderijsje