Kerstdiner à la carte menu 2023
Brood met smeersels – 5.75
Voorgerechten
CARPACCIO – 17.50
Ossenhaas, rucola, krokant van Parmezaan, pijnboompitten, balsamicostroop, mosterd
GARNALEN COCKTAIL – 18.50
Hollandse garnalen, cocktailsaus, ui, sriracha
CHICKEN GYOZA – 15.50
Kip, bosui, gefrituurde ui, unagi, sla
FISH AND TOAST – 21.50
Met krabsalade, gerookte zalm en garnalen
TOMATENSOEP – 7.50
Sushi
EDAMAME – 7.50
Met sesam en gerookt zeezout/rode peper knoflook
SHRIMP TEMPURA – 21.50
Gamba, avocado, krab, spicy mayonaise, rode peper
SALMON TORCH – 19.50
Zalm, sesamsaus, Japanse mayonaise, krab
BEEF TRUFFLE – 19.50
Black Angus, asperges, rucola, truffel, bieslook
Hoofdgerechten
KIPFILET IN ROOMSAUS – 29.50
Kipfilet in champignon roomsaus
TOURNEDOS PEPERSAUS – 37.50
Met aardappelpuree en daggroente
RIB-EYE – 32.50
Geserveerd met aardappel puree, groente garnituur en kruiden boter
MELANZANE (VEGETARISCH OF VEGAN) – 24.50
Vegetarische lasagne met courgette, aubergine, tomaat, ui, wortel en Parmezaanse kaas (indien vegetarisch)
SCHOLFILET – 27.50
Krokant gebakken met aardappelpuree, groente garnituur en remouladesaus
TONIJN – 32.50
Tonijn van de plaat met gebakken spinazie, taugé, bosui, zongedroogde tomaat en spicy teriyakisaus
DIJON ZALM – 31.50
Op de huid gebakken zalm met Dijon-mosterd, paneermeel, daggroente en Hollandaisesaus
Nagerechten
CAFE GLACE – 11.50
Met vanille ijs, karamel en koffie
CRÈME BRÛLÉE – 11.50
Pistache crème brûlée met vers fruit en vanille-ijs
DAME BLANCHE – 11.50
Vanille ijs met chocoladesaus en rood fruit
GRAND DESSERT – 19.50
Variatie uit ons assortiment
Kindermenu – 32.50
Voorgerecht
Tomatensoepje
Kindercarpaccio
Hoofdgerecht
Kippetjuh
Biefstuk
Fish & chips
Dessert
Kinderijsje