Jubileum voor ’t Goude Hooft!

Cocktailbar 't Goude HooftOp vrijdag 9 juni jl. vierde hotel-restaurant ’t Goude Hooft het 5-jarig bestaan, waarbij iedereen welkom was! ‘Niet dat ’t Goude Hooft pas 5 jaar bestaat’, zeggen vader en zoon Van Asselt in koor, ‘maar het is alweer 5 jaar geleden dat ’t Goude Hooft van onder tot boven (van Club 1660 in het souterrain, het restaurant op de begane grond, de Ridderzaal op de 1e etage en de hotelsuites op de 2e en 3e etage red.) is gerenoveerd. ‘Het was in juni 2012 een race tegen de klok, maar we hebben het gered om toen op tijd de deuren te openen. In de afgelopen vijf jaar is er veel gebeurd, zoals het wekelijks verwelkomen van bruidsparen voor hun huwelijksdag tot het ontvangen van 2 Booking.com awards en van vele honderdduizenden gasten voorzien van heerlijk eten tot het ontvangen van vele prominente gasten zoals bijvoorbeeld de Minister President voor een gezellige lunch en de Prins van Oranje als DJ!

‘Wij hebben onze 5e verjaardag gevierd met het openen van een geweldige cocktailbar, waarbij wij ons personeel hebben laten opleiden door echte professionels tot echte cocktailkunstenaars, waarbij zij zelf geweldige cocktails hebben samengesteld voor de cocktailkaart zoals de ‘Haagsche Geheimen’, de Minister’ en de ‘Haagsche Hopjes’ en worden allemaal op een unieke wijze gepresenteerd. De cocktails vonden gretig aftrek en onze gasten genoten volop. We kunnen dan ook terug kijken op een geslaagde verjaardag!’

Wil jij ook kennis maken met echte Haagse cocktails? Dan ben je bij hotel-restaurant ’t Goude Hooft dagelijks van harte welkom aan de Dagelijkse Groenmarkt 13 in Den Haag.