Goude Gasten – Deel 1 – Seizoen 2

“Ondernemen is net een voetbalwedstrijd”
In de eerste helft van 2012 bracht TV West de realityserie Goude Gasten. Onder het motto ‘Ondernemen is net een voetbalwedstrijd, wij spelen op dit moment de Champions League’ werden Jan van Asselt en Rene Bogaart tot aan de opening in juni 2012 gevolgd. “Een flinke uitdaging, maar Op de lijn is ook binnen”, volgens Rene.

Seizoen 2 Goude Gasten

Na een spannend, maar ook stressvolle periode, is het ondernemers Jan van Asselt en Rene Bogaart gelukt brasserie ’t Goude Hooft te verbouwen en om te toveren tot een nieuwe Haagse huiskamer. Maar nu gaat het pas echt beginnen. Weten ze de Hagenaar weer voor zich te winnen? En hoe zit het met de andere plannen? Want het restaurant en terras draaien, maar Jan en Rene willen meer. Een feestkelder en exclusief hotel. Lukt de heren ook deze plannen te realiseren en tegelijkertijd de boel draaiende te houden? En is hun vriendschap opgewassen tegen nog zo’n stressvolle periode?

Goude Gasten – Deel 2 – Seizoen 2

Deze aflevering van Goude Gasten staat geheel in het teken van Prinsjesdag. Zijn de heren klaar voor de eerste Prinsjesdag van hun Goude Hooft? Helaas is ook minder goed nieuws voor Jan en Rene.

Goude Gasten – Deel 3 – Seizoen 2

‘Geen rozen zonder Doornen’
De kelder van ’t Goude Hooft begint al serieuze vormen aante nemen met de nieuwe meubels. De omgevevingsvergunning voor het hotel is nog steeds niet rond is, daarom gaan Jan en Rene maar vast wat inspiratie opdoen in de chique hotels van den Haag.
Rene zijn zoon is jarig en hij heeft een speciaal cadeau geregeld… hond nummer 24.

Goude Gasten – Deel 4 – Seizoen 2

‘Al het goede komt van boven’.
Bep het Medium komt op bezoek in ’t Goude Hooft!
Ook in deze aflevering van Goude Gasten gaan Jan en Rene, samen met nachtburgemeester Rene Bom, naar hun ADO skybox. Als nachtburgemeester ontkom je natuurlijk niet aan het favoriete spelletje van Rene… De Krokodil
Eindelijk is het zo ver, de kelder en de lift zijn klaar. De deuren kunnen open voor het eerste feest…

Goude Gasten – Deel 5 – Seizoen 2

Rene heeft grootse plannen voor de kerst. Met een aantal mensen heeft hij een stichting opgericht, die wensen van mensen voor andere mensen in vervulling gaan brengen. Een kersthuis en grote boom hebben plaatsgenomen voor ’t Goude Hooft.
Maar niet iedereen is blij met al die kerstversiering. De Sint is net in het land en gaat verhaal halen bij Jan en Rene.

Goude Gasten – Deel 6 – Seizoen 2

Over smaak valt niet te twisten’
Met chefkok Evert aan boort loopt de keuken van ’t Goude Hooft op rolletjes. Jan senior en Evert begrijpen elkaar. ze zijn twee handen op 1 buik. De actie ‘Gouden Kerst’ gaat officieel van start.

Goude Gasten – Deel 7 – Seizoen 2

‘Gebraden duiven vliegen niemand in de mond’
Nu het restaurant al een tijdje op volle toeren draait, wordt het tijd voor het personeel om elkaar wat beter te leren kennen. Rene heeft het eerste peroneelsuitje georganiseerd op de ijsbaan bij een van zijn andere zaken.
Met de nieuwe aanwinst in de keuken, chefkok Evert, heeft Jan senior meer tijd voor zijn grote liefde, zijn duiven. Vandaag trekt hij wat extra tijd uit voor zijn 30 liefjes. Ook 3 nieuwe liefjes voor de familie Bogaart. De familie is weer uitgebreid met 3 schattige biggetjes.

Goude Gasten – Deel 8 – Seizoen 2

‘Geen goud zonder schuim’
Jan senior heeft vlak voor de kerst besloten om voor het eerst in 30 jaar met vakantie te gaan. Rene en Fred Zuiderwijk, ambassadeur van de Gouden Kerstactie, gaan samen op pad om een aantal kerstwensen in vervulling te brengen.

Goude Gasten – Deel 9 – Seizoen 2