Goude Gasten – Deel 1 – Seizoen 1

In de eerste aflevering van ’t Goude Hooft nemen Jan en Rene afscheid van de oude inboedel en reizen de heren af naar Las Vegas om inspiratie op te doen voor hun nieuwe Goude Hooft.

Goude Gasten – Deel 2 – Seizoen 1

Eenmaal terug uit Las Vegas, horen de heren dat de gemeente langskomt voor inspectie, de geruchten doen namelijk de ronde dat er wordt gesloopt in ’t Goude Hooft. We leren Dian kennen, de nieuwe bedrijfsleider en de huisbaas komt langs voor serieuze onderhandelingen. Na een zware dag is het tijd voor wat ontspanning. De heren gaan naar hun skybox, want ADO speelt een thuiswedstrijd.

Goude Gasten – Deel 3 – Seizoen 1

Na de inspiratietrip naar Las Vegas bespreken Jan en Rene hun ideeën met een interieurbouwer. Het Goude Hooft krijgt hooggeëerd bezoek van de Haagse nachtburgemeester en de heren gaan en vliegtochtje maken.

Goude Gasten – Deel 4 – Seizoen 1

Jan en Rene willen niet op 1 paard wedden, daarom hebben ze een Belgische interieurbouwer ingeschakeld om een ontwerp te maken voor ’t Goude Hooft. De heren zijn uitgenodigd om een kijkje te nemen in een van de hotels van de familie Van der Valk en Rene ontdekt een geheime gang in de kelder.

Goude Gasten – Deel 5 – Seizoen 1

Als Rene op de zaak komt is er goed nieuws.de sloopvergunning is rond. Dit bericht wordt ook nog eens bekroond met een persoonlijk bezoek van wethouder Henk Kool. Dian en Caroline starten met de sollicitatieprocedure en Dian mag als paspop fungeren voor de ontwerper van de personeelskleding. Als afsluiting hijsen Jan en Rene zich in smoking voor het ondernemersgala.

Goude Gasten – Deel 6 – Seizoen 1

Het begint inmiddels al aardig op te schieten in ’t Goude Hooft. Een aantal contracten zijn getekend en dat betekent dat er nu dagelijks een man of 50 zich kunnen storten op de opbouw. Ook de vaders van de heren komen een steentje bijdragen. Jan en Rene kunnen zich nu gaan storten op het interieur. Samen met Dian en de Belgische interieurontwerper gaan ze naar Breda om stoelen uit te zoeken. Omdat Groningen tegen ADO speelt gaan de heren uiteraard naar hun skybox en mogen ze na de overwinning even langs in het spelershome.

Goude Gasten – Deel 7 – Seizoen 1

Terwijl de heren op bezoek zijn bij het programma ‘Debby en haar mannen’ van Radio West, komt de Haagse nachtburgemeester in ’t Goude Hooft de mogelijkheden van de kelder bespreken met Dian. De opbouwfase is in volle gang. De tegels en toiletpotten worden uitgezocht en het hart van de zaak.de keuken, wordt geplaatst. De nieuwe chef-kok kan niet wachten om zijn lekkere gerechten voor te schotelen aan Den Haag.

Goude Gasten – Deel 8 – Seizoen 1

Het werk in het Goude Hooft heeft niet stilgelegen. Dat er hard wordt gewerkt is de gemeente ook niet ontgaan. Monumentenzorg heeft vernomen dat er wel erg hard wordt gewerkt en komen dan ook even langs om de boel te inspecteren, want nog niet alle vergunningen zijn rond. Inmiddels is het team van Het Goude Hooft compleet en hebben ze er allemaal erg veel zin in. Ze zijn er klaar voor als de deuren begin juni open gaan.