Dineren en naar de bioscoop!

Zin in een écht avondje uit? Maak dan gebruik van het Filmdiner. Voor een zeer aantrekkelijke prijs kun je dan genieten van een heerlijk diner, waarbij bovendien het filmticket voor een film bij Pathé Buitenhof is inbegrepen en dit vanaf € 36,50 per persoon. Met het Filmdiner heb je dus een perfect avondje uit! Pathe filmdiner

Hoe werkt het?

Reserveer het Filmdiner bij ’t Goude Hooft via 070-7448830. Je geeft door dat je gebruik wilt maken van het Filmdiner, met hoeveel personen je wilt komen en op welk tijdstip.

Reserveer de film vooraf, om te voorkomen dat deze uitverkocht is. Dit kan via de Pathé Lijn 0900-1458 (€ 0,80 p/m) of via www.pathe.nl/reserveren.

Klik hier voor de Corona maatregelen bij Pathé Buitenhof.

Na betaling van je Filmdiner ontvang je van het restaurant een Pathé Filmdiner Voucher. Deze kun je bij Pathé Buitenhof inwisselen voor een regulier filmticket.

Let op: tickets kunnen opgehaald worden tót een half uur van te voren!

Voorwaarden:

De prijs van het Filmdiner is exclusief drankjes of andere extra’s, tenzij anders vermeld.

De Filmdiner Voucher is alleen geldig bij Pathé Buitenhof.

De voucher is alleen geldig voor reguliere voorstellingen en niet voor speciale voorstellingen of voor evenementen. De voucher geeft recht op een zaalplaats bij Pathé Buitenhof. Voor 3D voorstellingen geldt een toeslag. Voor meer informatie hierover kun je terecht bij Pathé Buitenhof.

Eet smakelijk en een prettige voorstelling!