SALE in het hotel!

Op dit moment is ons bedrijf geheel gesloten vanwege de corona maatregelen. Mocht het onverhoopt zo zijn dat dit na 11 november nog steeds het geval is, dan zullen wij uw reservering verplaatsen of annuleren. 

De zon heeft zich verscholen achter donkere wolken, de bladeren vallen van de bomen en wordt steeds eerder donker… het najaar is begonnen!

Het is dan ook een heerlijk seizoen om met je geliefde een wandeling te maken door de Paleistuinen, het Haagse bos of Landgoed Clingendael om vervolgens in één van de acht luxe suites een kopje thee of Nespresso te zetten, het haardvuur aan te zetten en lekker tegen elkaar aan te kruipen! 
Suite 4 Mauritshuis - slaapkamer

Klinkt dit verleidelijk?

Maak dan snel gebruik van een fantastische aanbieding in ons hotel bestaande uit een overnachting in een luxe suite naar keuze inclusief ontbijt met kortingen oplopend tot 50%!  Deze actie is geldig op aankomsten van 1 oktober 2020 t/m 30 november 2020 (ook tijdens de schoolvakanties).

Klik snel hier en reserveer een suite naar keuze met een aankomstdatum in de maand  oktober en/of november 2020 en maak automatisch gebruik van deze geweldige aanbiedingen!

Wilt u kijken in welke suite u wilt overnachten, bekijk hier dan alle suites en reserveer snel, want vol is vol!

Benieuwd naar de aanbieding bij aankomst in oktober en november? Klik dan hier!