SALE in het hotel!

Suite 4 Mauritshuis - slaapkamer

Na wekenlang binnen zitten samen even lekker ‘ontstressen?’ Maak dan snel gebruik van de ‘Vier het Leven Deal’, een fantastische aanbieding in ons hotel bestaande uit een overnachting in een luxe suite naar keuze inclusief ontbijt met kortingen oplopend tot 50%!  Deze actie is geldig op aankomsten van 1 juni 2020 t/m 31 augustus 2020.

Wilt u bovenstaande aanbieding uitbreiden met een diner voor 2? Reserveert u dan de Juni Special bestaande uit een overnachting in een suite naar keuze, een diner voor 2 (Chef’s surprise menu) en een luxe ontbijt (boekbaar voor aankomsten in de maand juni, van zondag tot en met donderdag).

LET OP: mocht ’t Goude Hooft door maatregelen tegen Corona de deuren niet kunnen openen, dan wordt uw reservering uiteraard kosteloos geannuleerd! 

Hotel-restaurant ’t Goude Hooft ontvangt u graag in één van de 8 luxe suites met een korting oplopend tot maar liefst 50% op een suite naar keuze!

Klik snel hier en reserveer een suite naar keuze met een aankomstdatum in de maand juni, juli en augustus 2020 (ook tijdens de vakantie!) en maak automatisch gebruik van deze geweldige aanbiedingen!

Wilt u kijken in welke suite u wilt overnachten, bekijk hier dan alle suites en reserveer snel, want vol is vol!

Benieuwd naar de aanbieding bij aankomst in juni, juli en augustus? Klik dan hier!