Profiteer van hoteldeals!

De dagen worden weer wat korter, maar gelukkig laat de zon zich regelmatig zien! Dat betekent dat we weer knus kunnen genieten van de herst!

Het is dan ook een heerlijk seizoen om een  wandeling te maken door o.a. Landgoed Clingendael, een rustige strandwandeling of lekker te shoppen in de Haagse binnenstad om vervolgens in één van de acht luxe suites de romantiek te laten zegevieren!

Maak het extra romantisch en boek rozenblaadjes en/of een fles bubbels erbij!
Suite 4 Mauritshuis - slaapkamer


Klinkt dit verleidelijk?

Maak dan snel gebruik van onderstaande aantrekkelijke deals!


Najaarsspecial:

De herfst is hét jaargetijde om lekker samen te genieten!
De Najaarsspecial bestaat uit een overnachting in een luxe suite naar keuze inclusief ontbijt en exclusief diner. Deze actie is geldig voor aankomsten in november 2022!

Klik hier voor beschikbaarheid, aanbiedingsprijzen en reserveren!


December Deal:

De Decembermaand is altijd gezellig; Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw! Maar daardoor is het ook een drukke maand, dus is het tijd om samen te gaan ontspannen.
De December Deal bestaat uit een overnachting in een luxe suite naar keuze inclusief ontbijt en exclusief diner. Deze actie is geldig voor aankomsten in december 2022 (ook in de Kerstvakantie, m.u.v. feestdagen.

Klik hier voor beschikbaarheid, aanbiedingsprijzen en reserveren!


Klik snel hier en reserveer een suite naar keuze met een aankomstdatum in  november en/of december en maak automatisch gebruik van deze geweldige deal!

Wilt u kijken in welke suite u wilt overnachten, bekijk hier dan alle suites en reserveer snel, want vol is vol!