Aantrekkelijke deals in het hotel!

Anno nu, ruim 600 jaar nadat de deuren voor het eerst open gingen, kan men genieten in één van de acht luxe suites en dat wordt dit jaar met onderstaande SPECIAL ook nog eens extra aantrekkelijke met flink oplopende kortingen!

Maak tijdens uw bezoek een wandeling door o.a. Landgoed Clingendael, een rustige strandwandeling, bezoek de Gevangenpoort,  Legoland Discovery Center, Madurodam, het Mauritshuis of lekker ga lekker shoppen in de Haagse binnenstad om vervolgens in één van de acht luxe suites de romantiek te laten zegevieren!

Maak het extra romantisch en boek rozenblaadjes en/of een fles bubbels erbij!
Suite 4 Mauritshuis - slaapkamer


Klinkt dit verleidelijk?

Maak dan snel gebruik van onderstaande aantrekkelijke deals!


Voorjaars Voordeel:

Hét jaargetijde waar we allemaal op gewacht hebben! Het voorjaar! De dagen worden weer langer en we hopen dat de zon volop schijnt, waardoor we weer langer kunnen genieten van de dag! En dat wordt nog meer genieten in één van onze suites! En zeker met deze interessante Voorjaars Voordeel!

Deze Special bestaat uit een overnachting in een luxe suite naar keuze inclusief ontbijt. Deze actie is geldig voor aankomsten in het hele voorjaar van 2024 (dus van nu tot en met 19 juni 2024)!

Klik hier voor beschikbaarheid, prijzen en reserveren!

Klik snel hier en reserveer een suite naar keuze met een aankomstdatum in mei of juni (tot en met 19 juni 2024) en maak automatisch gebruik van dit aantrekkelijke voordeel!

Wilt u tijdens uw verblijf ook heerlijk dineren? Maak dan meteen hier uw reservering!


Summer Sale:

De zomer staat weer voor de deur, dus tijd voor het strand! Maar na een dag strand wil je natuurlijk even rustig bijkomen…  En dat wordt nog meer genieten in één van onze suites met de Summer Sale!

Deze Special bestaat uit een overnachting in een luxe suite naar keuze inclusief ontbijt. Deze actie is geldig voor aankomsten in de zomer van 2024 (tot 1 september 2024).

Klik hier voor beschikbaarheid, prijzen en reserveren!

Klik snel hier en reserveer een suite naar keuze met een aankomstdatum in juni (vanaf 20 juni), juli en augustus 2024 en maak automatisch gebruik van dit aantrekkelijke voordeel!

Wilt u tijdens uw verblijf ook heerlijk dineren? Maak dan meteen hier uw reservering!


Wilt u kijken in welke suite u wilt overnachten, bekijk hier dan alle suites en reserveer snel, want vol is vol!