Winterdeals in het hotel!

Anno nu, ruim 600 jaar nadat de deuren voor het eerst open gingen, kan men genieten in één van de acht luxe suites en dat wordt dit jaar met onderstaande SPECIAL ook nog eens extra aantrekkelijke met flink oplopende kortingen!

Maak tijdens uw bezoek een wandeling door o.a. Landgoed Clingendael, een rustige strandwandeling, bezoek de Gevangenpoort,  Legoland Discovery Center, Madurodam, het Mauritshuis of lekker ga lekker shoppen in de Haagse binnenstad om vervolgens in één van de acht luxe suites de romantiek te laten zegevieren!

Maak het extra romantisch en boek rozenblaadjes en/of een fles bubbels erbij!
Suite 4 Mauritshuis - slaapkamer


Klinkt dit verleidelijk?

Maak dan snel gebruik van onderstaande aantrekkelijke deal!


Winter Special:

De dagen zijn kort en koud, dus we kruipen heerlijk tegen elkaar aan! En dat wordt nog knusser in één van onze suites! En dat wordt extra aantrekkelijk met de Winter Special!

Deze Special bestaat uit een overnachting in een luxe suite naar keuze inclusief ontbijt en exclusief diner. Deze actie is geldig voor aankomsten in de hele winter van 2023!

Klik hier voor beschikbaarheid, prijzen en reserveren!

Klik snel hier en reserveer een suite naar keuze met een aankomstdatum in januari, februari en maart (tot en met 19 maart 2023) en maak automatisch gebruik van deze geweldige deal!

Wilt u kijken in welke suite u wilt overnachten, bekijk hier dan alle suites en reserveer snel, want vol is vol!