Profiteer van de hotel jubileumspecial!

Dit jaar viert ’t Goude Hooft haar 600-jarig jubileum en dit feest kunt u meevieren! ’t Goude Hooft is de ‘oudste herberg’ van Den Haag. In 1423 was dit nog taveerne ‘In tgulde hoift’, gelegen aan de groentemarkt, wat nu natuurlijk de Dagelijkse Groenmarkt is. 

Wilt u een beknopte versie van de geschiedenis van ’t Goude Hooft lezen? Klik dan hier

Anno 2023, 600 jaar nadat de deuren voor het eerst open gingen, kan men genieten in één van de acht luxe suites en dat wordt dit jaar met de Jubileum Special ook nog eens extra aantrekkelijke met flink oplopende kortingen!

Maak tijdens uw bezoek een wandeling door o.a. Landgoed Clingendael, een rustige strandwandeling, bezoek de Gevangenpoort,  Legoland Discovery Center, Madurodam, het Mauritshuis of lekker ga lekker shoppen in de Haagse binnenstad om vervolgens in één van de acht luxe suites de romantiek te laten zegevieren!

Maak het extra romantisch en boek rozenblaadjes en/of een fles bubbels erbij!
Suite 4 Mauritshuis - slaapkamer


Klinkt dit verleidelijk?

Maak dan snel gebruik van onderstaande aantrekkelijke deal!


600 jarig jubileum special:

In 2023 bestaat ’t Goude Hooft 600 jaar! En dat moet gevierd worden!
In de maand januari en februari vieren we dit met een aantrekkelijke special in het hotel.

Deze Jubileum Special bestaat uit een overnachting in een luxe suite naar keuze inclusief ontbijt en exclusief diner. Deze actie is geldig voor aankomsten in januari en februari 2023!

Klik hier voor beschikbaarheid, prijzen en reserveren!


Klik snel hier en reserveer een suite naar keuze met een aankomstdatum in januari of februari en maak automatisch gebruik van deze geweldige deal!

Wilt u kijken in welke suite u wilt overnachten, bekijk hier dan alle suites en reserveer snel, want vol is vol!