Genieten met Tino Martin!

Op maandag 29 januari 2018 zal niemand minder dan Tino Martin een fantastisch concert geven in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Het concert is inmiddels geheel uitverkocht, maar JIJ kunt er bij zijn en nog blijven slapen ook!

Wij verwelkomen jullie graag op maandag 29 januari 2018 in hotel-restaurant ’t Goude Hooft in het hart van Den Haag, de geboorteplaats van Tino Martin, waarna je kunt genieten van de luxe van een verrassingssuite in het hotel. Vervolgens zul je gaan genieten van een heerlijk diner in het restaurant en word je vervolgens naar het Circustheater gebracht, waar jullie een fantastisch gezellige avond zullen gaan beleven.

Tino Martin heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een buitengewoon fenomeen waar hij zich de meest geboekte artiest kan noemen. Hij brak door met de hit ‘Jij Liet Me Vallen’, een plaat die wekenlang in de Top 10 van de albumlijst stond en hij ontving een Edison Award voor zijn gelijknamige album.

Het repertoire van Tino Martin doet denken aan het gevoel en sfeer die zo kenmerkend was voor de liedjes van Hazes senior, maar vertaalt naar de geest van deze tijd. Opvallend is dat zijn fans uit alle geledingen van de samenleving komen, van jong tot oud. Tijdens de avondvullende show speelt Tino Martin zijn grootste hits en wordt hij begeleid door zijn eigen band.

Na deze show worden jullie weer ‘thuis gebracht’ bij jullie suite in ’t Goude Hooft. De volgende ochtend verzorgen wij een heerlijk ontbijt, naar keuze in het restaurant of in de suite!

Dit speciale Tino Martin Arrangement is te reserveren voor slechts € 249,00 per persoon*. Wil jij een fantastisch kerstcadeau geven dit jaar of vind je het voor jezelf een mooi cadeau? Bel dan snel naar 070-744 88 30 en vraag naar de salesafdeling.

(*Genoemde prijs is per persoon en op basis van 2 personen per suite (bij suite Paleis Noordeinde 4 personen) inclusief overnachting in een verrassingssuite van ’t Goude Hooft, een 3-gangenmenu, entree tot het concert van Tino Martin in het AFAS Circustheater, vervoer van en naar het Circustheater en een ontbijt de volgende ochtend. Exclusief dranken tijdens het diner, stadsbelasting en eventuele dranken bij het Circustheater).